Experienta Dr. Stan in intinerirea faciala

Dr. Stan s-a numarat printre "pionierii" chirurgiei estetice romanesti, efectuand inca din 1998, in mediu exclusiv privat, liftinguri faciale complexe cu durata de 7 – 8 ore.

 
In anul 1999, in premiera nationala, a realizat primul lifting frontal endoscopic, ce presupune o tehnologie speciala de ridicare a sprancenelor si de intinerire a fruntii fara cicatrici vizibile.
A folosit pentru prima oara in Europa FIRELE APTOS Cu ajutorul lor se intind si se suspenda diferitele regiuni ale fetei obtinandu-se o intindere rapida si simpla in cazul in care nu este nevoie de lifting facial.
In 2005 a introdus in Romania notiunea de lifting centrofacial endoscopic 3D. Interventia este diferita de liftingul clasic si permite repozitionarea structurilor centrale ale fetei in sens anti-gravitational (opus imbatranirii). Inca din anii '90 a efectuat Exodermlift-ul, o metoda spectaculoasa de intinerire faciala nechirurgicala, care inlocuieste pielea patata, ridata si flasca cu o piele proaspata ferma si fara riduri.
 
                         Info Utile