Despre Noi

S Clinic este deschisa de Dr Constantin Stan intr-o zona linistita a Bucurestiului,
langa parcul Herastrau, departe de aglomeratia si zgomotul urban.

 

S Clinic, cel mai nou centru de excelenta in chirurgia estetica, este, in acelasi timp, cel mai avansat centru medical din cadrul grupului de clinici Medical Service, din care mai face parte unitatea cu acelasi nume de la Bacau .

Intrucat serviciile medicale oferite tin de zona estetica, deci de frumos, de multumire si incredere in sine, spatiul S Clinic a fost gandit cat mai departe de ce inseamna o structura medicala clasica si stresul pe care o astfel de structura il induce de obicei oamenilor. Cu un design futurist, forme simple si multa atentie pentru lumina care umple incaperile,
S Clinic cauta sa ofere pacientilor confort, liniste ,siguranta si o abordare medicala individualizata, precum si proceduri estetice si dermatologice extrem de moderne.


“Grupul Medical Service activeaza in Romania de 20 de ani, interventiile de chirurgie estetica realizate aici fiind primele de acest gen din tara. Am urmarit intotdeauna ca metodele folosite in aceste clinici sa fie cele mai moderne si cele mai potrivite pentru pacienti. S Clinic este o etapa fireasca de dezvoltare a grupului de clinici si reprezinta pana la urma semnatura noastra si cel mai inalt standard pe care l-am putut atinge”